opc_loader

Preston Hardcase Pole Safe

Artikelnr: P0130102

Een compacte oplossing voor het opbergen en beschermen van de kostbare delen van uw vaste hengel, waarbij de Hardcase Pole Safe uitgevoerd is met een robuuste buitenste laag, wat het gebruik van PVC kokers tot iets van het verleden maakt. 

149,99 134,99 U bespaart: 10%
Kenmerken
Artikelgroep:
Preston - Hardcase
Type:
Pole Holdall
Beschrijving

Een compacte oplossing voor het opbergen en beschermen van de kostbare delen van uw vaste hengel, waarbij de Hardcase Pole Safe uitgevoerd is met een robuuste buitenste laag, wat het gebruik van PVC kokers tot iets van het verleden maakt. Binnenin de Hardcase Pole Safe vind je meerdere elastische riemen en een beschermend mesh weefsel, om ervoor te zorgen dat de hengeldelen veilig zijn tijdens het transport.
Dit beschermende onderdeel van de range aan tassen en foedralen kan twee complete 16 meter vaste hengels herbergen of een enkele 16 meter vaste hengel plus meerdere topsets en reservedelen.
Een stijlvol merkteken, duurzame, extra grote ritsen en een luxe, gevoerde draagriem maken stuk voor stuk deel uit van dit must have item voor elke sportvisser die vist met de vaste hengel.

Afmetingen: H190 W16 D12cm

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
149,99 134,99