opc_loader
Merken


 

Geschiedenis
In 1939 heeft dhr De Bas een winkel geopend aan de Goeverneurlaan in Den Haag. Eerst begonnen als graanhandel met wat hengelsportartikelen maar al snel is de winkel volledig overgegaan als hengelsportwinkel.

Jaren later is deze winkel overgenomen en is doorgegaan als Ger Hekking Hengelsport en mede door de vele activiteiten en het verschijnen op de eerste Nederlandse hengelsportbeurzen werd het een begrip in Den Haag en omstreken.

Na de eeuwwisseling heeft de winkel onder leiding van Peter Boot wederom een naamsverandering ondergaan en klaargestoomd voor de toekomst. De Sportvisser Den Haag.

Mede door de groeiende hengelsport en het afname van het aantal speciaalzaken in en rondom Den Haag werd het pand aan de Goeverneurlaan te klein, in 2012 is de knoop doorgehakt en is er besloten om te verhuizen. Er werd na enige tijd zoeken een pand gevonden aan de Jan van der Heijdenstraat, dubbel zo groot en slechts enkele honderden meters verwijderd van waar de onderneming ooit begonnen is. 

Assortiment
De nadruk van ons assortiment ligt op producten voor karpervissen, witvissen, roofvissen en zeevissen. Het gespecialiseerde personeel kan u op al deze takken van hengelsport goed adviseren, of u nou voor het eerst gaat vissen of dit al jaren doet! Omdat het ook onze eigen hobby is waar we veel tijd in steken zijn wij snel met nieuwe, handige artikelen voordat ze al echt bekend zijn geworden. Mocht u een artikel willen wat wij nog niet in het assortiment hebben, laat het ons dan weten! Vaak kunnen we dit dan voor u bestellen of het assortiment ermee uitbreiden.

Service en Garantie
Je hoort wel eens, de klant is koning. Voor ons is dat geen richtlijn maar meer een missie. Wij zullen ten alle tijden er voor proberen te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij zijn soepel met garantie verlenen en proberen dit ook altijd snel te verzorgen. Ook nadat de garantieperiode verlopen is en u helaas een pechgeval heeft zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer naar de waterkant kunt. Wij hebben een eigen hengel-reparatiedienst die in de meeste gevallen dezelfde dag nog een hengel kan repareren.