opc_loader
Merken


Levertijd en Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Wilt u weten of een product op vooraad is, neem dan contact met ons op via info@desportvisserdenhaag.nl of bel naar 070-3905820.


De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

€ 6,50 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

 

Bij artikelen met een transportlengte vanaf 170cm zijn de verzendkosten € 10,-. Deze artikelen worden bezorgd door XXLPakket.
De hogere verzendkosten worden automatisch tijdens het afrekenen berekend.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U ontvangt nadat wij uw bestelling hebben verstuurd een email waarin u de bestelling kunt volgen.


Verzendkosten buiten Nederland:

Wij zijn erg blij met onze klanten buiten Nederland. Ook voor deze klanten hebben wij scherpe verzendtarieven.

 

LandTot 75 euroVanaf 75 euroLevertijd
België€ 9,95€ 3,50+- 1/2 dagen
Duitsland€ 9,95€ 3,50+- 2/3 dagen
Luxemburg€ 13,95€ 7,50+- 3 dagen
Polen€ 14,50€ 7,95+- 3 dagen
Frankrijk€ 16,50€ 9,95+- 3 dagen
Italië€ 17,50€ 11,00+- 3 dagen
Spanje€ 18,50€ 12,00+- 3 dagen
Overige landen op aanvraag via info@desportvisserdenhaag.nl
Bij grote/zware artikelen gelden andere verzendkosten, hiervan wordt u na de bestelling per mail van op de hoogte gesteld. Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

- Om een bestelling te retourneren dient u ons retourformulier in te vullen en te verzenden naar info@desportvisserdenhaag.nl

- Download hier het Retourformulier.

- Stuur de bestelling in de originele verpakking binnen 14 dagen na het melden naar:
 De Sportvisser Den Haag , Jan van der Heijdenstraat 61, 2522EL Den Haag

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.