opc_loader

Preston Hardcase Kit Safe

Artikelnr: P0130103

De ultieme oplossing voor het opbergen van topsets en reservedelen voor de vaste hengel, waarbij de Hardcase Kit Safe de capaciteit heeft om er meer dan twintig, een- en tweedelige, topsets in op te bergen. Ontworpen om traditionele, tweedelige topsets, maar ook de populaire korte F1 topsets te herbergen, biedt dit robuuste onderdeel van de range aan tassen en foedralen een veilige plek voor het bewaren van al je topsets

119,99 109,99 U bespaart: 8%
Kenmerken
Artikelgroep:
Preston - Hardcase
Type:
Topkit Holdall
Beschrijving

De ultieme oplossing voor het opbergen van topsets en reservedelen voor de vaste hengel, waarbij de Hardcase Kit Safe de capaciteit heeft om er meer dan twintig, een- en tweedelige, topsets in op te bergen. Ontworpen om traditionele, tweedelige topsets, maar ook de populaire korte F1 topsets te herbergen, biedt dit robuuste onderdeel van de range aan tassen en foedralen een veilige plek voor het bewaren van al je topsets.
Wanneer sportvissers ervoor kiezen om eendelige topsets te gebruiken, dan maakt de Hardcase Kit Safe het mogelijk om de tuigen gemonteerd aan de topsets te laten zitten en om ze veilig op te bergen binnenin de harde buitenste laag van de Kit Safe. In het binnenste van de Hardcase Kit Safe vind je elastische riemen en een beschermend mesh weefsel. 
Een stijlvol merkteken, duurzame, extra grote ritsen en een luxe, gevoerde draagriem maken stuk voor stuk deel uit van dit must have item voor elke sportvisser die vist met de vaste hengel.

Afmetingen: H190 W12 D9cm

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items