opc_loader

Martin SB Classic Range - Tutti Frutti Boilies 2,5kg

De ‘Tutti’ heeft dankzij wateroplosbare toevoegingen en de intense flavouring, ook instant bewezen zeer effectief te zijn. De flavour verspreidt zich in korte tijd door alle waterlagen en zal geen karper onberoerd laten

21,99

Diameter

Kenmerken
Type:
Boilies
Smaak:
Tutti Frutti
Beschrijving

De ‘Tutti’ heeft dankzij wateroplosbare toevoegingen en de intense flavouring, ook instant bewezen zeer effectief te zijn. De flavour verspreidt zich in korte tijd door alle waterlagen en zal geen karper onberoerd laten.

De boilies uit de Classic Range vormen het hart van het assortiment van Martin SB. De zorgvuldig samengestelde ingrediënten en toevoegingen zorgen voor een uitgebalanceerd aminozuurpatroon en hebben een bewezen, effectieve aantrekkingskracht op de karper. Door het unieke proces van luchtdrogen, kunnen deze ingrediënten en toevoegingen optimaal hun werk doen. Uitgangspunt is dat u een ruime keuze heeft om een betrouwbaar product in te zetten op ieder type water.

Bewaaradvies: Koel en droog bewaren. Mocht u een geopende zak willen bewaren, doe de inhoud dan in een licht- en luchtdichte trommel of emmer.

Alternatieve artikelen: