opc_loader

Proline Coco & Banana Liquid Bait Booster

10,95
Kenmerken
Type:
Liquids
Smaak:
Coco & Banana
Beschrijving

Deze Liquid Bait Boosters zijn speciaal ontwikkeld om je boilies, sticks, pellets, particles of mixen een extra boost mee te geven. Tevens is hij PVA vriendelijk en daardoor perfect om de Stickmix mee aan te maken. Door de toevoeging van deze siroopachtige vloeistof wordt er een zeer attractief geurspoor in de diversen waterlagen verspreid, zodat vissen uw voer eerder zullen vinden. Liquid Bait Booster geeft naast een versterking van de geur ook een zeer goede en zoete smaak aan het aas. En als er iets is waar karpers gek op zijn, dan zijn het wel suikers! Dit product zal uw vangsten dan ook zeker een boost geven!

 Wat we ook gemerkt hebben is dat wanneer je graag vist met Freezerbaits, deze langer goed blijven aan de waterkant wanneer je ze goed soakt in de booster. Zo hebben we al verhalen gehoord van Freezerbaits die meer dan een week goed bleven. Ideaal dus als je naar Frankrijk gaat en toch graag een Freezerbait mee wilt nemen.

De Liquid Bait Booster is niet alleen populair bij karpervissers, want ook steeds meer witvissers ontdekken dit product. Het is namelijk ideaal om je grondvoer een eigen label mee te geven en wat meer te laten plakken. Zo kan je jezelf bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd echt onderscheiden van de concurrentie.
De Liquid Bait Boosters van Pro Line worden geleverd in handige hersluitbare knijpflessen van 500 ml. 

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items