opc_loader

CC Moore Pacific Tuna Boilies 5kg

Artikelnr: 8973-004 / 006

Pacific Tuna is een roestrode, intens aantrekkelijke boilie die oplosbare melk-, groente- en viseiwitten combineert met krachtige natuurlijke eetlustopwekkers om het hele jaar door een uitstekend groot visaas te creëren. Het hoge voedzame profiel wordt ook versterkt door de gezouten vissmaak en het krachtige schelpdieraroma, waardoor een uitstekende allround attractor ontstaat.

De ongelooflijke resultaten die door Britse en Europese vissers zijn behaald sinds de ontwikkeling in 2014, laten zien hoe consistent en universeel succesvol Pacific Tuna is als een echt groot visaas.

51,95

Diameter

Kenmerken
Type:
Boilies
Smaak:
Pacific Tuna
Beschrijving

Pacific Tuna is geperfectioneerd in een productontwikkelingsprogramma van 3 jaar en is een dieprode, van nature aantrekkelijke boilie die oplosbare vis-, melk- en plantaardige eiwitten combineert met krachtige natuurlijke eetlustopwekkers om het hele jaar door een fantastisch groot visaas te creëren dat vissen gewoon niet kunnen zich verzetten.

Of je nu voor de eerste keer op een locatie vist, een lange campagne, strijdt tegen ander aas of je richt op onder druk staande vis op locaties met een lage voorraad, Pacific Tuna geeft je volledig vertrouwen en dat allerbelangrijkste voordeel. Ga er nu mee aan de slag en pluk de vruchten...


Eigenschappen:

• Hoge oplosbaarheid en verteerbaarheid, zelfs in koud water
• Krachtige, rijke, langdurige, van nature zoute vissmaak
• Open textuur voor snelle diffusie en maximale attractorlekkage
• Sterk, onderscheidend, zeer aantrekkelijk hartig aroma
• Rijk aan voedingsstoffen en aminozuren afgeleid van hoogwaardige eiwitten
• Bevat Haiths Robin Red® (VK/EU), Tonijn, schaaldieren en groente-extracten
• Breekt snel af en laat krachtige voedingstriggers snel los

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items