opc_loader

CC Moore Oily Bag Mix 1kg

Artikelnr: 8975-0032

Ontworpen door vissers en door veel topvissers beschouwd als de 'perfecte PVA-zakkenmix', is Oily Bag Mix een speciaal gemaakte PVA-zakkenmix boordevol vismeel en -oliën, viseiwit en hoogwaardige krillmaaltijd. Samen zorgen deze zeer effectieve aascomponenten ervoor dat eetluststimulerende attractors vrijkomen in alle lagen van uw visstek, waardoor een zelfverzekerde voedingsreactie ontstaat bij passerende vissen. Een uitstekende jaarrond mix.

9,50
Kenmerken
Type:
Stickmix
Beschrijving

Deze uitstekende PVA-bagmix is ​​ontworpen door enkele van de meest succesvolle vissers in het karpervissen. Het bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van krachtige visaantrekkende producten die een groot aantal verschillende voedingsstimulanten in elke PVA-zak die u uitwerpt, verpakken, waardoor de vis constant naar uw aasgebied wordt getrokken.

Oily Bag Mix levert antioxidanten, viseiwitten/aminozuren, vitamines, sporenelementen en omega-visoliën van zeer hoge kwaliteit en bevat ook puur zalmmicrovoer en Antarctisch krillmeel dat vrijkomt om een ​​fijne natuurlijke deeltjeswolk te vormen in uw visstek, bemoedigend vissen om naar beneden te laten vallen en zich te voeden met je bagmix - een dodelijke tactiek

Eigenschappen:

• Hoog eiwitgehalte & kwaliteit; geweldig voor gebruik het hele jaar door
• Oplosbare attractoren stimuleren de voeding bij alle temperaturen
• Oliegehalte zorgt voor lekkage van attractor door alle lagen
• Verschillende ingrediënten worden afgebroken met verschillende snelheden voor een constante aantrekkingskracht
• Poeders/maaltijden vormen een natuurlijke deeltjeswolk rond je aas
• Bevat maaltijden/pellets van 1-2 mm; Betaine, heilbot, forel, krillkorrels enz
• Bevat Zalm Micro Feed en Pure Krill Meal
• Gemakkelijk versterkt door toevoeging van vloeibaar voedsel
• Ideaal voor het maken van 'compressed distance bags'
• Kan worden aangepast voor gebruik met warm of koud water. Zie 'Tip' hieronder

Gebruikstip:

Zomer/herfst: een mix van op olie gebaseerde en oplosbare vloeistoffen toegevoegd aan Oily Bag-mix geeft je de beste respons in warm water. We raden 30+ml/kg Vloeibare Tonijn Compound, Whole Krill Compound of Vloeibare Zalm Compound aan.

Winter/lente: in koud water kan een PVA-zak van 20 mm diameter Oily Bag Mix voldoende zijn. Vet de mix in met Feedstim XP-vloeistof voordat u deze gebruikt. Dit geeft het een maximale oplosbaarheid in zelfs het meest ijskoude water

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items