opc_loader

Preston Ascension Feeder 3.40m 40gr

Artikelnr: P0070028
139,95 109,95 U bespaart: 21%
Kenmerken
Artikelgroep:
Preston - Ascension
Lengte:
340 cm
Beschrijving

Ascension Feeder Rods

Ascension is een familie aan hengels die ontworpen zijn om te excelleren bij het vissen op natuurlijke wateren. Een prachtige snelle actie biedt je de juiste actie bij het werpen bij elke lengte hengel, terwijl de hengels ook over de perfecte actie beschikken om een vis uit te drillen. Met de Ascension hengels prolongeert Preston Innovations haar legendarische reputatie voor het topkwaliteit hengels! De internationale wedstrijdvissers Lee Kerry en Arnout van de Stadt speelden een hoofdrol bij het ontwikkelen van de Ascension serie. Zij vroegen om een hengelrange waarmee alle wateren in Europa bevist zouden kunnen worden en, met hun hulp, levert Ascension wat ze wensten.

De hengels van 3,20 en 3,40 meter zijn prachtige hengels voor het vissen over korte afstanden. Ze beschikken over een zachte actie, perfect voor het vissen op blankvoorn, kolblei en brasem over een korte tot medium afstand. Op zoek naar een top-allrounder? De 3,60 meter 60 grams Ascension is gewoon ongelooflijk. Uitgevoerd met een dynamische actie waarmee een brede range aan voerkorven geplaatst kan worden op 60 meter, zonder daarbij de subtiele touch te verliezen om vis uit te drillen. Wanneer verdere worpen noodzakelijk zijn, dan zullen de 3,80 meter 80 gram en 4,00 meter 120 gram de performance leveren die noodzakelijk is. Alle Ascension hengels worden geleverd met drie carbon feedertoppen die perfect opgaan in de Ascension range.

Ascension 3,20 meter (10 ft 8 inch) 30 gram

Het vissen op korte afstand is van vitaal belang om succesvol te blijven vissen met de voerkorf en deze hengel is ontworpen voor het vissen op blankvoorn en kolblei met kleine haken en dunne onderlijnen. De 3,20 meter wordt geleverd met carbon feedertoppen van 0,5, 0,75 en 1 ounce.

Ascension 3,40 meter (11 ft 4 inch) 40 gram

Ideaal voor het feeder vissen op gemiddelde afstanden met voerkorven tot 40 gram zwaar. Bij een lengte van 3,40 meter levert dit de zachte actie op die noodzakelijk is voor kleine haken en dunne onderlijnen, toch heeft de hengel voldoende kracht in reserve om grotere vissen te kunnen drillen en landen. De 3,40 meter wordt geleverd met carbon feedertoppen van 0,75, 1 en 1,5 ounce.

Ascension 3,60 meter (12 ft) 60 gram

De ultieme allrounder in de Ascension familie. We wilden een feederhengel ontwerpen waarmee alles mogelijk was en dit model is juist dat. perfect voor kolblei en brasem op 30 tot 60 meter afstand met een scala aan verschillende gewichten aan voerkorven. De 3,60 meter wordt geleverd met carbon feedertoppen van 1, 1,5 en 2 ounce.

Ascension 3,80 meter (12 ft 6 inch) 80 gram

Een hengel met veel ingebouwde kracht die in staat is om voerkorven over grote afstanden te plaatsen! Een belangrijk feit is dat deze hengel een dynamische actie heeft, dit geeft een enorme potentie qua werpen zonder dat dit ten koste gaat van de drileigenschappen. De 3,80 meter wordt geleverd met carbon feedertoppen van 2,5, 3 en 4 ounce.

Ascension 4,00 meter (13 ft 2 inch) 120 gram

Wanneer verre worpen je doel zijn, dan is de indrukwekkende kracht van de 4,00 meter Ascension het juiste stukje gereedschap om die afstanden met gemak te halen! Deze hengel is niet alleen ongelooflijk voor het lanceren van voerkorven richting horizon, maar is ook prima inzetbaar op grote rivieren wanneer je te maken krijgt met een krachtige stroming. De 4,00 meter wordt geleverd met carbon feedertoppen van 3, 4 en 5 ounce.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items