opc_loader

Preston Euro XS Carp 400 - 10m Pack

Artikelnr: P0240073
499,99 349,99 U bespaart: 30%
Kenmerken
Lengte:
10 meter pack
Beschrijving

De Euro XS Carp is een volledige nieuwe range die nog betere prestaties aanbiedt.  Deze range is geproduceerd met het beste Japanse Toray carbon wat deze range ongekende mogelijkheden binnen haar klasse biedt aan de visser.  Iedere uitvoering is ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste eisen van de moderne wedstrijdvisser.  Deze range heeft een uitstekende reputatie als krachtpatser op de commercials. 

Alle stokken in de Euro XS Carp serie hebben een monobloc tip met een interne diameter van 4.5mm die voorgemonteerd is met een PTFE interne bush van hoge kwaliteit. Aan het einde van elke sectie 2 bevindt zich een EVA kegel met een PTFE bush om een perfect glijden en bescherming van uw elastieken in twee secties te bieden. Kits en cupping kits hebben dezelfde lengte om uw visserij echt nauwkeurig te houden. De cup kits zijn voorzien van een PTFE schroefbus die compatibel is met Preston Innovations Kups.  De Euro XS serie is volledig uitwisselbaar met de EURO serie, wat perfect is voor bezitters van Euro stokken.

De XS CARP 400 is perfect voor vissers die voor de eerste keer op Carpodromes vissen of voor hen die op grote vis vissen. 

De 10M pack bestaat uit de EURO XS 400 10M, een extra top 2 kit, mini extension en foudraal.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items