opc_loader

Preston Deluxe Kit Safe

Artikelnr: OBP/62

De offbox 36 en offbox 36 Snaplok accessoires behoren tot de nieuwste generatie van zitkistaccessoires en zijn een logische aanvullig op de extreem populaire offbox pro range aan accessoires. Met unieke ontwerpkenmerken en ontwikkelingen zijn we continu bezig om de producten te innoveren en je vindt dan ook diverse nieuwe en verbeterde producten in de range.

109,95 99,95
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
0,00
Levertijd:
1 - 5 dagen
Kenmerken
Type:
Topkitsteun
Beschrijving

Dit is de ultieme topkitsteun die de visser  een bijzonder veelzijdige en stabiele oplossing biedt voor het afleggen van topsets en hengels. Door de verstelbare en draaibare OffBox 36 Snaplok-arm kun je je topsets in elke gewenste positie afleggen in de buurt van je zitbox of zijplaat, waardoor je ze direct bij de hand hebt  en geen last hebt van obstakels op de oever. De zachte EVA steunkop kan tot 12 topsets herbergen, terwijl je door de wijde inkepingen ook langere secties kunt afleggen, tot wel en inclusief top 5 sets. De kans dat je topsets door de wind van de steun worden geblazen, wordt geminimaliseerd door de omsluitende EVA achtersteun, die de kits veilig op hun plaats houdt. Deze achtersteun heeft tevens een stevige, Pulla Bung-vriendelijke achterplaat met inkepingen, waardoor je elke gewenste set kunt inzetten.

Beide steunkoppen hebben  geïntegreerde Snaplok Quick Release Inserts voor meer efficiëntie en om  Deluxe Kitsafe compact te kunnen opbergen. De lengte en hoogte van de steun zijn instelbaar met behulp van de Quick Release Cams. Standaard is ook een verstelbare stabiliteitsband waaraan een zwaar gewicht kan worden gemonteerd, zoals bijvoorbeeld een voeremmer. Dat geeft extra zekerheid in extreme weersomstandigheden. Standaard geleverd in een gevoerde draagtas en te combineren met pootprofielen tot een diameter van 36 mm.

  • Inserts geleverd: 30mm & 25mm rond en 23mm OnBox

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
109,95 99,95