opc_loader

Preston Stormshield Side Tray - Standaard

Artikelnr: P0110073
119,95 109,95 U bespaart: 8%
Kenmerken
Type:
Zijtafel met kap
Beschrijving

De standaard Stormshield Side Tray is de perfecte keuze voor feedervissers. Dit populaire ontwerp heeft meerdere belangrijke kenmerken waardoor het tot een essentieel product wordt.

De Stormshield is voorzien van onze populaire OffBox Clamping Knuckles die ongelooflijk stabiel zijn, zo stabiel in feite dat deze zijtafel niet ondersteund hoeft te worden met een extra poot. Mocht je toch de voorkeur geven aan het gebruik van een extra poot, de zijtafel is voorzien van een kleminrichting die rond een poot geklemd kan worden (wordt niet meegeleverd). De Clamping Knuckles kunnen op elke diameter ingesteld worden zodat ze geschikt zijn voor elke zitkist die op de markt beschikbaar is. De Knuckles worden geleverd met inzetstukken voor een groot aantal verschillende diameters van poten (23, 25, 30 mm of 36 mm zonder insert).

De zijtafel biedt veel interne opslagruimte met veel ruimte voor aasdozen of EVA bakken, terwijl de omhoog te zetten deksel eveneens over interne ruimtes beschikt waarin klein materiaal veilig opgeborgen kan worden. De Stormshield deksel is voorzien van nieuwe Twist Grip armen waardoor de deksel onder elke hoek geplaatst kan worden, zodat je je aas optimaal kunt beschermen.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items