opc_loader

Preston Carp Mesh Keepnet 4m

Artikelnr: P0140020
64,95
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
0,00
Levertijd:
1 - 5 dagen
Kenmerken
Type:
Leefnet
Beschrijving

Drie gloednieuwe modellen aan de Carp Mesh serie van leefnetten hebben alle belangrijke functies die de moderne visser nodig heeft. Deze netten zijn vervaardigd van een zwart, uiterst duurzaam visvriendelijk materiaal en zijn een favoriet onder vele sportvissers. Alle netten in het assortiment profiteren van een aantal belangrijke functies, zoals onze betrouwbare FIX ANGLE, handgrepen en ingebouwde hengelsteun die zorgen voor het ultieme in leefnet-ontwerp.

2.5m - De perfecte keuze voor de moderne commerciële visser, deze netten zijn de optimale lengte voor het vissen in de buurt van uw stek of wanneer u dicht op het water zit.

3m - Een echt all-round leefnet dat is gemaakt om aan de vraag van grote netten voor karper op commerciele wateren tot grote vissen op de rivier te voldoen. Dit net zal het allemaal doen.

4m - Speciaal ontworpen voor die grotere of diepere locaties waar de toegevoegde lengte vereist is, terwijl alle belangrijke karakteristieken van de andere modellen binnen het bereik behouden blijven.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items