opc_loader

Preston Absolute Pole Roller

Artikelnr: P0250009

De Absolute Pole Roller, het resultaat van meer dan twee jaar aan ontwikkeling, is de meest stabiele roller op de markt en kan volledig worden aangepast aan alle omstandigheden. Met vier dubbel uitschuifbare poten, die allemaal volledig verstelbaar zijn, is het plaatsen op oneffen of steil terrein eenvoudig en gemakkelijk.

189,99
Kenmerken
Type:
Flatroller
Beschrijving

De Absolute Pole Roller, het resultaat van meer dan twee jaar aan ontwikkeling, is de meest stabiele roller op de markt en kan volledig worden aangepast aan alle omstandigheden. Met vier dubbel uitschuifbare poten, die allemaal volledig verstelbaar zijn, is het plaatsen op oneffen of steil terrein eenvoudig en gemakkelijk. Elke poot heeft zijn eigen vergrendelend handwiel dat ervoor zorgt dat er vrijwel geen zijdelingse beweging is, een veel voorkomend probleem bij sommige rollers, en dat betekent dat de roller ongelooflijk stabiel is, zelfs wanneer hij tot de maximale hoogte uitgeschoven is met verlengdelen voor de poten.

Er zijn twee hoekinstellingen die gemakkelijk te vinden zijn zodat de gebruiker elke poot kan aanpassen aan de contouren van de stek. De centrale verticale roller kan in enkele seconden worden verwijderd om van de Absolute Pole Roller desgewenst een grote enkele roller te maken voor ultieme veelzijdigheid, terwijl de buitenste verticale rollers ook onder een hoek kunnen worden geplaatst, perfect voor winderige omstandigheden. Alle rechtopstaande rollers zijn voorzien van een robuuste drukknop, zodat ze snel en gemakkelijk kunnen worden aangepast. De Absolute Pole Roller is ook voorzien van een waterpas, zodat je zeker weet dat de roller waterpas staat tijdens het opzetten; super hoogwaardige lagers zorgen ervoor dat je vaste hengel moeiteloos over de rollers glijdt, terwijl de meegeleverde 'hoogwaardige' gevoerde tas de roller in topconditie houdt bij het transport van en naar de oever.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items