opc_loader

Shimano Aero Reel

Artikelnr: AERO****

De Aero is een verbluffende molen met slip aan de voorkant die perfect in het midden van het Aero Match-assortiment past. Hij levert veelzijdige prestaties voor dobber- en feedervissers en is uitgerust met een anti-retourvoorziening en Shimano's toonaangevende versnellingsconstructie.

109,95

Molenmaat

  • maat 3000
  • maat 4000
  • maat 5000
Kenmerken
Type:
Slip Voorop
Beschrijving

De Aero is een verbluffende molen met slip aan de voorkant die perfect in het midden van het Aero Match-assortiment past. Hij levert veelzijdige prestaties voor dobber- en feedervissers en is uitgerust met een anti-retourvoorziening en Shimano's toonaangevende versnellingsconstructie. Gestroomlijnde, ingetogen graphics passen perfect bij de Shimano Aero hengelreeksen.

Als je een wedstrijdvisser bent die met de dobber of de feeder vist en een molen van hoge kwaliteit wilt om een voordeel te behalen ten opzichte van je rivalen, dan is de Aero de oplossing. Er zijn drie maten (C3000, 4000, C5000) om uit te kiezen, afhankelijk van uw vereisten en de grootte van de hengel die u gebruikt. Met hun supergladde waterdichte slip en een extra anti-reverse-functie, kun je vissen direct vanaf de slip spelen bij gebruik van sterkere lijnen door terugspoelen bij gebruik van fijne lijnen, of door een combinatie van beide te gebruiken, veilig in de wetenschap dat je hebt Shimano's onmiskenbare kwaliteit binnen handbereik.
In de ingetogen XT-7 G Free body van de Aero zit Shimano's best beoordeelde Hagane Gear en X-Ship systeem, versterkt door Silent Drive. Deze combinatie staat bekend om zijn krachtige prestaties en langdurige betrouwbaarheid, waardoor uw molen bijna voor onbepaalde tijd zijn topprestaties zal behouden, zelfs bij het vissen met grote feeders of het vangen van enorme gewichten aan karpers van gelijke grootte.
Andere kenmerken die opvallen zijn de supergladde waterdichte frontslip, AR-C-spoel gemaakt van Cold Forged Aluminium voor beter werpen, plus een handgreep die rechtstreeks in het hoofdtandwiel kan worden geschroefd voor 'spelingsvrije' directheid. Elk model wordt geleverd met een lijnverkleiner om de spoelcapaciteit van de molen te verminderen, waardoor alle modellen perfect zijn voor zowel mono- als gevlochten lijnen en een ronde metalen lijnclip die kan worden gebruikt voor nauwkeurige werpprestaties.

Eigenschappen:

  • Hoogwaardige dobber en feedermolen met anti-retourvoorziening
  • HAGANE Gear, X-SHIP en Silent Drive voor supersoepele prestaties
  • Lichtgewicht XT-7 G-Free body voor verbeterde balans
  • AR-C spoel van koud gesmeed aluminium plus extra lijnverloopstuk
  • Modern ingetogen uiterlijk past perfect bij alle Aero hengels
  • Gebruiksvriendelijke ronde metalen lijnclip

ITEM CODE GEWICHT (G) VERSNELLING LAGERS INHAALSLAG (CM) LIJNCAPACITEIT (MM/M)

AEROC3000

230

5.0:1

4+1

73

0.25-210,0.30-130,0.35-100

AERO4000

275

4.7:1

4+1

75

0.30-180,0.35-130

AEROC5000

280

4.7:1

4+1

80

0.35-175,0.40-120

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items