opc_loader

Fortis Eyewear Switch Wraps - Amber/Brown Lens

Artikelnr: WR003
Fortis Eyewear

De Switch Wraps zonnebrillen van Fortis Eyewear zijn speciaal voor het vissen ontworpen, maar zijn modieus genoeg om op een terrasje gedragen te worden. De polariserende glazen van de Wraps Switch zonnebrillen kleuren mee met de weersomstandigheden!

49,95
x
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland (1 - 5 dagen):
0,00
Levertijd:
1 - 5 dagen
Beschrijving

Fortis Eyewear kreeg regelmatig vraag naar een zonnebril met verwisselbare lenzen, welke goed werken totdat je één van de onderdelen verliest en je vervolgens niets meer aan de bril hebt. Fortis heeft de ideale oplossing gevonden in de vorm van meekleurende lenzen. Deze photochromic lenzen zullen dit voorjaar leverbaar zijn in de immens populaire Wraps. Bij het gebruik maken van de zgn. Switch Technology kleuren de lenzen bij meer UV/zonlicht naar donkerbruin (Categorie 3) en zodra de lichtintensiteit minder wordt kleurt de lens terug naar ambergeel (Category 2).

Door deze nieuwe technologie kun je dus één en dezelfde zonnebril dragen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, ongeacht het bewolkt of zonnig helder weer is. De Switch Wraps past zich aan naar gelang de omstandigheden en geeft je dus altijd het optimale zicht!

Het Frame: De Fortis Wraps past perfect rond het gezicht en elimineert ongewenst licht helemaal. Hun vorm is niet alleen ontworpen om elk doordringende licht te blokkeren, maar ze hebben ook zijde lenzen voor volledige 180 graden visie.
Zachte rubberen inzetstukken op de poten zorgen dat het frame niet van je hoofd glijd terwijl ze het comfort maximaliseren. Een uniek ventilatiesysteem aan de bovenkant van het frame, verhoogt de luchtstroom en voorkomt dat de glazen beslaan bij inspanning zoals het duwen van een kruiwagen. Door het stijlvolle matzwarte flexibele lichtgewicht frame kan deze de hele dag comfortabel gedragen worden.

Eigenschappen:

  • Frame kleur: Mat Zwart
  • Lens: Amber
  • Gewicht: 23g
  • Afmetingen (mm): Frame Lengte: 140 | Neusbrug Lengte: 21 | Pootlengte: 114
  • Wordt compleet geleverd met beschermende case en een microvezel doekje om de glazen schoon en helder te houden!

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items