opc_loader

Boatman Leader Pro

Boatman nieuwe Leader Pro Series is een complete voerboot voorzien van de nieuwste technieken. Hij bezit 4 voerbaken. Twee in het midden met een inhoud van ieder 1500 gr die automatisch openen en sluiten. Twee zijbakken die ieder 500 gr extra voer kunnen droppen.

1.899,00
Kenmerken
Type:
Voerboten
Beschrijving

Boatman nieuwe Leader Pro Series is een complete voerboot voorzien van de nieuwste technieken. Hij bezit 4 voerbaken. Twee in het midden met een inhoud van ieder 1500 gr die automatisch openen en sluiten. Twee zijbakken die ieder 500 gr extra voer kunnen droppen. Deze kunnen allemaal afzonderlijk bediend worden. Aan de voorzijde heeft de Leader 2 koplampen voor een optimaal zicht deze zijn met de afstand te bedienen. Aan beide zijkanten is d.m.v. een het openen van de klep snel bij de accu om deze (na +/- 3.5 uur varen met een max snelheid van 80 m/min) kunt verwisselen. Deze is ook voorzien van een lamp en kan met de bijgeleverde usb stekker ook gebruikt worden als later voor afstandsbediening of uw telefoon. Dit alles wordt geleverd in een stevige trolley waarmee u de boot makkelijk mee naar de waterkant brengt.

Beschrijving GPS
De afstandsbediening stelt u alle functies simpel in. Na dat u de boot heeft gekalibreerd met het gps signaal kunt u u home waypont instellen en vervolgens u (56) voer vis/voer plekken vast leggen. Alle informatie is dan zichtbaar op de afstandsbediening , De afstand in meters tussen uw thuispunt en elk Waypoint. Nu kunt u de Leader simpel laten doen wat u wilt bv vaar naar waypoint 1 los voer plus haakaas en ga terug naar home point. Bij het uitvallen van de zender komt de boot ook zelfs automatisch terug naar zijn home point.

Beschrijving Fishfinder
De Leader wordt geleverd met zijn eigen FishFinder die mooi aan de bovenkant van de zender wordt bevestigd, zodat je de voerboot kunt bedienen en tevens kunt kijken op de bodem van het meer of er vissen zijn. De hij geeft u de diepte, temperatuur, visindicatie met vis lengte en luchtdruk, het stelt u in staat om de contouren te identificeren van de bodem. De Fish Finder heeft een 3,5 inch scherm en als optie 4,7 inch scherm die werkt tot 40 meter diep onder een hoek van 60 graden. Met een afstand van 300 meter

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
1.899,00