opc_loader

Avid Benchmark LevelTech X Bed

Artikelnr: A0440018
519,95 309,99 U bespaart: 40%
Kenmerken
Type:
Stretcher zonder slaapzak
Beschrijving

De Benchmark naam is synoniem met de meest luxe en premium stretchers op de markt. Het Memory Foam matras waarmee alle producten in de range uitgerust zijn is het ultieme qua comfort op de oever, het maakt de tijd die je doorbrengt langs de waterkant extra plezierig.

Ons nieuwste LevelTech ontwerp biedt een maximum aan stabiliteit en sterkte, ongeacht op welk terrein het opgesteld staat. Je kunt fijn uitrusten op een waterpas staand, stabiel en stevig bed, waarmee je de beste nachtrust zult ervaren die je op de oever ooit gehad hebt.

Comfort kan werkelijk het verschil maken tussen een aangename sessie en een moeizame sessie. Er zijn geen compromissen gesloten voor wat betreft het gebruik van componenten en de aandacht voor details bij alle Benchmark LevelTech producten.

Alle modellen in de LevelTech range zijn uitgevoerd met ons revolutionaire LevelTech systeem voor de poten (waarvoor patent aangevraagd is). Dit systeem is uniek in haar soort en is uitgevoerd met een getrapt spoor op de binnenste deel van de poot. Het klemsysteem aan de buitenkant van de poot maakt gebruik van een draaibare hendel met een dubbel uitgevoerd tandsysteem dat, wanneer het gebruikt wordt, secuur past in het spoor op de binnenkant van de poot. Het klemsysteem bevat ook geen bewegende delen. In plaats van dat er een traditioneel veersysteem gebruikt wordt om de klem in werking te zetten, maakt het LevelTech systeem gebruik van tegengestelde magneten om de tanden in het spoor te drukken, waarmee dit een duurzamer, meer robuust en onderhoudsvrij systeem is.

De Benchmark LevelTech range zijn ook uitgevoerd met waterpassen in de twee scharnieren aan de bovenkant van het frame, waarmee het waterpas plaatsen van je stretcher veel eenvoudiger wordt en het gewicht mooi gelijkmatig verdeeld wordt over de matras tijdens je slaap, waardoor je geen last hebt van drukpunten.

Alle modellen in de range zijn uitgevoerd met ons lendenondersteuningssysteem, dat gecombineerd met het 50 mm memory Foam matras een ongeëvenaard comfort en ondersteuning biedt, zelfs tijdens de langste sessies.

Eigenschappen:

 • LevelTech systeem voor de poten (patent aangevraagd)
 • Het met een beweging te verstellen pootmechanisme maakt het eenvoudig om je stretcher waterpas op te stellen
 • De getrapte binnenkant van de poten voorkomt dat het klemmechanisme gaat glijden
 • 2x waterpassen ingebouwd bij de scharnieren
 • Lendenondersteuningssysteem
 • 50 mm met fleece gevoerd memory foam matras
 • Versterkte ondersteuning voor het frame voor een ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid
 • Kantelbare moddervoeten voor een stevig positioneren
 • Het X Model is uitgevoerd met 8 poten voor extra ondersteuning en sterkte
 • Versterkt materiaal rondom de scharnierpunten om slijtage te voorkomen
 • Afmetingen: 210cm x 90cm x (38-48cm) (LxBxH)

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
519,95 309,99