opc_loader

Avid Lok Down Adjustable Stage Stand

Artikelnr: A0480032
29,99
Kenmerken
Type:
Stage Stand
Beschrijving

De Avid carp Adjustable Stage Stand is de eerste in haar soort, waarmee het aloude probleem van ongelijk opgestelde hengels opgelost wordt. De schoonheid van dit systeem is dat je 1 of 2 Adjustable Stage Stands kunt gebruiken om een opstelling voor een enkele hengel of voor een perfect uitgelijnde buzzerbar te maken. Of het nu gaat om houten planken, ongelijke vlonders of een houten balk aan de voorzijde van je stek, je kunt je hengels nu secuur en waterpas opstellen ook al loopt de stek zelf niet waterpas. Een enkele schroef is alles wat nodig is om te gaan vissen, zo ben je snel klaar en heb je meer tijd voor het vissen.

De Adustable Stage Stand beschikt onderaan over een "ball and socket" verbinding. Je kunt de Adjustable Stage Stand simpelweg onder de juiste hoek opstellen om er zeker van te zijn dat de hengels waterpas komen te liggen. Zet vervolgens het bovenste deel van de basisplaat vast, waarmee de Stage Stand in de juiste positie gezekerd wordt. Zelfs wanneer je vist in de richting van obstakels met een vrijwel vast gedraaide slipinstelling, hoef je niet bang te zijn dat de Stage Stand je teleur zal stellen.

De Lok Down Cam waarmee het bovenste deel van de Stage Stand uitgevoerd is, biedt je alle zekerheid wanneer de steunen volledig uitgeschoven zijn. De van noppen voorziene basis maakt dat de Adjustable Stage Stand goed vast komt te staan op elk type oppervlak, het draaien van het geheel wordt hiermee voorkomen en je hebt zo veel meer grip wanneer de stage stand vastgezet is.

Eigenschappen:

  • In elke positie op te stellen
  • Zwarte aluminium finish
  • Lockdown Cam Systeem
  • Compatibel met Lok Down hengelsteunen en Avid Stage Stand insert
  • Voor het gemak vast te zetten met een enkele schroef
  • Van noppen voorziene basis om draaien tegen te gaan

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items