opc_loader

PB Products Hit & Run X-Safe Leadclip

Artikelnr: 22100 - 102

Dé multifunctionele Leadclip. Zoals de naam al aangeeft; extra veilig en op alle manieren in te zetten.  Met deze clip kan men het zogenoemde Hit & Run systeem gebruiken. Een zeer visveilig systeem waarbij in het geval van lijnbreuk de karper alle leaders, hoofdlijn, en lood kwijtraakt. Enkel de onderlijn blijft achter in de bek. Uniek en zeer visvriendelijk!

4,50

Kleur

  • Gravel
  • Silt
  • Weed
Kenmerken
Type:
Loodsysteem
Beschrijving

Dit kan omdat de onderlijn niet aan de leader/hoofdlijn wordt vastgeknoopt. De connectie zit dus niet “vast”! Hierdoor komt bij lijnbreuk alles los. Verdiept u zich maar eens in dit systeem. Op deze manier is er te vissen middels het “vast lood” principe en ook het “running rig” principe waarbij in het laatste geval een twee keer zo snelle beetindicatie optreedt! De clip is voorzien van een extra ruime doorvoer die het mogelijk maakt dat leaderknopen door de clip heen kunnen “schieten” bij lijnbreuk. Daarnaast is deze Hit & Run clip op alle andere manieren te gebruiken.  Meegeleverd worden 6 stuks klik-in houders waarbij de wartel vast in de clip kan worden gezet voor het geval u noodgedwongen drop-off wil vissen. Dit laatste heeft nooit de voorkeur maar we begrijpen dat het in enkele situaties effectief is.

Aanbevolen leaders zijn: Downforce Tungsten Loaded Leaders, Silk Ray Ready Made Leaders, Ready Made Leaders of leadermateriaal Silk Ray & Downforce.

Eigenschappen:

-Hit & Run systeem clips

-zeer visveilig

-shocker systeem

-bij run systeem dubbel zo snelle beetindicatie

-extra klik-in houders (6 stuks) meegeleverd

-ruime doorvoer voor leaderknopen

-vast lood systeem mee te vissen

-running systeem mee te vissen

-drop-off systeem mee te vissen

-zelfs met leadcore blijft systeem veilig

-5 stuks per verpakking

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items