opc_loader

Korda Spinner Swivel Size 11

Artikelnr: KSPIN3

De spinner wartel is speciaal ontworpen om de ultieme Spinner rig/Ronnie rig te creëren. Een bredere clip zorgt ervoor dat de haak snel kan worden verwisseld zonder de draad te openen of te sluiten. Gebruik deze wartel met een medium kicker of krimpbuis om de verbinding af te dekken en de haak in de juiste hoek te houden.

5,50
Kenmerken
Type:
Wartels
Beschrijving

De populariteit van de Spinner/Ronnierig is ongekend en de groep vissers die hem met succes inzet is nog altijd groeiende. Tijdens het zelf fabriceren van de onderlijnen hebben veel van hun al ontdekt dat het soms een prutswerkje kan zijn om de haak in een reguliere Quick Change wartel te bevestigen. Door met een mesje de wartel iets open te buigen is dit al wat makkelijker te doen, maar ideaal en 100% veilig is het zeker niet.

Om dit probleem te verhelpen is de Spinner Swivel ontworpen. Deze heeft een wijdere clip die het mogelijk maakt om snel van haak te wisselen zonder de draad open te hoeven wrikken. Dit werkt daarnaast ook nog eens een stuk eenvoudiger en veiliger. Na het bevestigen van de haak kan je wartel mooi afwerken door er een medium Kicker of shrinktube overheen te schuiven. Hierdoor zal de haak op zijn plek gefixeerd worden en kan je volledig vertrouwen op de werking van de onderlijn.

Praktijkervaring wijst uit dat met name de Kurv Shank en Krank haken uiterst geschikt zijn voor de Spinnerrig. Kies deze bij voorkeur niet te klein. Danny Fairbrass en Tom Dove starten vrijwel altijd met een maat 4. Deze forse haak geeft veel meer ruimte om voldoende vlees te pakken in een vissenbek en zal de kans op lossers beperken.

10 stuks per verpakking.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items