opc_loader

CC Moore Pacific Tuna Bait Booster 500ml

Artikelnr: 8973-0014

Pacific Tuna Bait Booster is de speciaal gemaakte vloeistof om de aantrekkingskracht van elk Pacific Tuna-product te vergroten. Het is een prikkelende, visachtige en licht vlezige vloeistof die veel van de zeer aantrekkelijke ingrediënten bevat die te vinden zijn in onze ongelooflijk succesvolle Pacific Tuna-boilies. Het toevoegen van deze geweldige aasbooster aan elk aas zal de aantrekkingskracht ervan drastisch vergroten. Pacific Tuna Bait Booster is 100% PVA-vriendelijk en ideaal voor gebruik het hele jaar door.

14,50
Kenmerken
Type:
Liquids
Smaak:
Pacific Tuna
Beschrijving

Pacific Tuna is een dieprode, van nature aantrekkelijke boilie die oplosbare vis, melk en plantaardige eiwitten combineert met krachtige natuurlijke eetlustopwekkers om het hele jaar door een fantastisch groot visaas te creëren dat vissen gewoon niet kunnen weerstaan.

Deze Bait Booster bevat de krachtige attractors die worden gebruikt in Pacific Tuna Boilies en is ontworpen om de aantrekkingskracht van boilies, hookbaits en losse feeds te vergroten, vooral wanneer gebruikt in combinatie met Pacific Tuna Boilies.

Eigenschappen:

• Zeer goed oplosbaar en verteerbaar, zelfs in koud water
• Krachtige, zoute, langdurige natuurlijke smaak
• Laag in olie, verspreidt zich snel door de waterkolom
• Sterk, onderscheidend, zeer aantrekkelijk hartig aroma
• Rijk aan aminozuren afgeleid van hoogwaardige oplosbare eiwitten
• Bevat Tonijn, schaaldieren, gist en plantaardige extracten
• PVA-vriendelijk – uitstekend op zak/stick-mixen

Gebruikstip:

Smeer je Pacific Tuna boilies in met Pacific Tuna Bait Booster voor een intense boost van voedingsstoffen en in water oplosbare aantrekkingskracht. Dit proces kan worden herhaald voor extra aantrekkingskracht en kan worden gebruikt door het toe te voegen aan diepvriesaas voordat het wordt ingevroren. Voor het stimuleren van partikels, korrels, spodmixen en los voer, 20-30ml/kg toevoegen en laten intrekken

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items