opc_loader

CC Moore Live System Bait Booster 500ml

Artikelnr: 8971-0014

Live System Bait Booster is de speciaal gemaakte vloeistof om de aantrekkingskracht van al onze Live System-producten te vergroten. Het is een rijke, romige, geconcentreerde aasvloeistof die veel van de ingrediënten bevat die te vinden zijn in onze ongelooflijk succesvolle Live System Boilies. Het toevoegen van deze vloeistof aan al uw aas zal hun aantrekkingskracht het hele jaar door drastisch vergroten. Het is ook 100% PVA-vriendelijk.

14,50
Kenmerken
Type:
Liquids
Smaak:
Live System
Beschrijving

Live System bevat hoogwaardige eiwitten, gisten, vogelvoer, roompoeders, CSL-poeder en andere licht verteerbare ingrediënten. Live System geeft krachtige, in water oplosbare eetlustopwekkers af bij alle watertemperaturen.

Deze Bait Booster bevat de krachtige attractors die worden gebruikt in Live System Boilies en is ontworpen om de aantrekkingskracht van boilies, hookbaits en losse feeds te vergroten, met name bij gebruik in combinatie met Live System Boilies.

Eigenschappen:

• Zeer goed oplosbaar en verteerbaar, zelfs in koud water
• Krachtige, zoute, langdurige natuurlijke smaak
• Laag in olie, verspreidt zich snel door de waterkolom
• Sterk, onderscheidend, zeer aantrekkelijk hartig aroma
• Rijk aan aminozuren afgeleid van hoogwaardige oplosbare eiwitten
• Bevat natuurlijke suikers, gist en plantaardige extracten
• PVA-vriendelijk – uitstekend op zak/stick-mixen en pellets

Gebruikstip:

Bekleed je Live System-boilies met Live System Bait Booster voor een intense boost van voedingsstoffen en in water oplosbare aantrekkingskracht. Dit proces kan worden herhaald voor extra aantrekkingskracht en kan worden gebruikt door het toe te voegen aan diepvriesaas voordat het wordt ingevroren. Voor het stimuleren van partikels, korrels, spodmixen en los voer, 20-30ml/kg toevoegen en laten intrekken.

Klantenbegeleiding:

Dit product moet koel, droog en buiten direct zonlicht worden bewaard.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items