opc_loader

CBB HQ Baits Nutty Fruit Blend Pellets

Deze pellets bevatten dezelfde flavour als de CBB HQ Baits Nutty Fruit Blend boilies en zijn daarom zeer goed te combineren.
1,0kg per verpakking.

7,99

Diameter

Kenmerken
Type:
Pellets
Smaak:
Pop up
Beschrijving

Onze Nutty Fruit Blend is een boilie gebouwd op birdfoods en een lading aan tijgernotenmeel. Door er een nette hoeveelheid van maar liefst 3 verschillende flavours aan toe te voegen, heb je een uitgebalanceerde boilie die het grootste deel van het jaar perfect te gebruiken is. Wat deze bol zo bijzonder maakt, is dat de fruitige flavours zich goed verspreiden, zowel horizontaal, als verticaal, waardoor ze in verschillende waterkolommen te detecteren zullen zijn. Het is dan ook niet voor niks dat we deze bol dan ook maar als te graag inzetten op grote wateren met een kleiner bestand aan vis. Ook op de kleinere wateren waar je kort de tijd hebt om te scoren, is dit een ware killer!​

De licht roze kleur geeft een zeer sterke visuele prikkel onder water. Door deze boilie te combineren met de pellets en de liquids, heb je een enorme goede instant werking en zal het aas niet lang onaangeroerd blijven liggen. De Nutty Fruit Blend is een goed verteerbare boilie, waardoor je dit aas in veel verschillende jaargetijden kunt inzetten.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items