opc_loader

Preston Inception SL30 without Footplate

Artikelnr: P0120007
299,95 259,95
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
0,00
Levertijd:
1 - 5 dagen
Kenmerken
Type:
30mm poten
Beschrijving

De Inception SL30 zitkist weegt slechts 7,6 kg zonder de voetenplaat, dit maakt het een van de lichtste zitkisten op de markt, terwijl het toch alle fantastische kenmerken in zich heeft van de Absolute zitkisten.

Het mid-frame ontwerp maakt dat de hoogte gemakkelijk aangepast kan worden tot een comfortabele positie door middel van de draaiknoppen aan weerszijden van de zitkist.

De Inception SL30 wordt compleet geleverd met een geïntegreerde 100 mm diepe opslagunit en een diepe zijlade-unit. met voldoende ruimte voor grotere items zoals werpmolens en tal van kleinere accessoires. Alle units zijn voorzien van het revolutionaire Mag Lok clip systeem, wat betekent dat de laden ook compatibel zijn met die van de Absolute zitkisten.

De Inception range aan zitkistenunits is volledig compatibel met de bestaande range aan Absolute units. MAG LOK’s unieke ontwerp is gebaseerd op het gebruik van zeer sterke Neodymium magneten voor het zekeren en vrijgeven van de zitkistclips, dit maakt ze betrouwbaar en probleemloos te gebruiken. Volledig compatibel met alle bestaande Absolute zitkistunits.

Inhoud:

  • Luxe gevoerde zitting
  • Diepe zijlade
  • 100mm diepe opslagunit
  • 4x standaard zitbox poten 50cm
  • Luxe gewatteerde schouder draagband

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items