opc_loader

Preston ICS In-Line Dura Banjo Feeders

Artikelnr: P0040031-39

Het ‘Inter Change System’ biedt de sportvisser de mogelijkheid om het formaat en het gewicht van de voerkorf aan te passen zonder dat de complete montage uit elkaar gehaald hoeft te worden. Bij het gebruik van een ICS product naar keuze blijft de pen in een lengte naar keuze te allen tijde op de lijn zitten, de voerkorf kan verwijderd worden via de centraal geplaatste gleuf en vervangen worden door een voerkorf met een ander formaat, model of gewicht. Het Inter Change System beschermt ook je hengel wanneer deze opgeruimd wordt, verwijder simpelweg de voerkorf en draai de losse lijn op de spoel van de werpmolen; alleen de pen en de onderlijn blijven nu op of aan de lijn zitten, de hengel kan zo sneller opgeborgen worden in het foedraal.

3,75
Voerkorven
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
6,50
Levertijd:
1 - 5 dagen
Kenmerken
Type:
Method Feeders
Beschrijving

Deze nieuwste generatie Banjo feeders is voorzien van een massieve ‘weight-forward’ constructie in een zinklegering die voor duurzaamheid zorgt en de werpprestaties positief beïnvloedt, terwijl het design van de perforaties ervoor zorgt dat water op een gecontroleerde manier naar binnen kan om het voer op te lossen, waardoor je telkens het aas op een perfectie manier presenteert. De feeder kan snel met lokvoer en pellets worden gevuld en met de duim worden aangedrukt dankzij de geribbelde zijkanten, waardoor maximale effectiviteit tijdens wedstrijden wordt bereikt, net als het brengen van grote hoeveelheden voer wanneer je gebruik maakt van de Dura Banjo Mal, die op zijn beurt bij elke worp voor een perfect aerodynamische feeder zorgt.

Standaard worden twee verschillende stiften meegeleverd. Gebruik de korte voor worpen op korte en middellange afstand en de lange voor afstandsworpen. Die laatste stabiliseert de feeder tijdens de worp. De stift kan op de lijn blijven, waarna je met behulp van de centrale groef snel en gemakkelijk van feedermaat kunt wisselen.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items