opc_loader

Martin SB Mini Wafters 7mm - Mixed FRUIT

Wafters zijn haakaasje met een minimaal positief drijfvermogen. De Mini Wafters van Martin SB zijn getest met rigs tot haakmaat 16, met baitscrew, bajonetbevestiging, geflosst en met elastiek.

4,95
Kenmerken
Type:
Wafters
Smaak:
Fruit
Beschrijving

Martin SB biedt een compleet assortiment van nauwkeurige uitgebalanceerde fluor Mini Wafters in maar liefst acht verschillende smaken en kleuren en twee mix-versies met diverse kleuren in de smaken Fish en Fruit. De Mini Wafters zijn uitgebreid getest met rigs tot haakmaat 16, met baitscrew, bajonetbevestiging, geflosst en met elastiek. In alle gevallen staat de Mini Wafter perfect boven de haak zonder dat er enige verzwaring nodig is. De Mini Wafters blijven minimaal 24 uur doen wat ze moeten doen. Door het inzetten van Mini Wafters kan je zelfs de meest schuwe vis verleiden!

De Mini Wafters zijn uitstekend in te zetten op wateren met veel kleine karper, zeelt, giebel, kruiskarper en kroeskarper. Daarnaast kan door het afwijkende (kleine!) formaat de aanbieding dressuurdoorbrekend werken en juist de meest sluwe en vaak ook grote karpers verleiden tot een aanbeet.

De Martin SB Mini Wafters komen in een bakje van 50 gram

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items