opc_loader

Preston Euro Competition 1000 13M

Artikelnr: P0240010
1.499,95 1.349,95
Lengte
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
0,00
Levertijd:
1 - 5 dagen
Kenmerken
Lengte:
13 meter pack
Beschrijving

De range EURO COMPETITION bestaat uit drie vaste hengels die tegemoetkomen aan alle vereisten van de Europese wedstrijdvisser en van sportvissers die graag met de vaste stok vissen.

Elke hengel wordt geleverd als uitgebreide ´pack´ en is direct klaar voor gebruik. Elke monobloc top is voorzien van een interne PTFE-bus met een binnendiameter van 3,5 mm. En elk tweede deel is voorzien van een EVA alignment cone met PTFE-bus voor diegenen die het elastiek aan willen brengen door twee delen van de vaste hengel. Er is een versterkt gedeelte aangebracht om een ‘Roller Pulla’ bus aan te brengen.

Deze hengels zijn door ons team van experts speciaal ontworpen voor de Europese markt. De bussen zijn versterkt om de hengels meer duurzaamheid en kracht mee te geven. De cupping kits zijn bijzonder sterk en strak, omdat dit erg belangrijk is voor de wedstrijdvisserij. De cupping kits hebben dezelfde lengte als de topsets en ze kunnen meteen gebruikt worden in combinatie met de bijgeleverde pole cups

De eerste vaste hengel in de EURO range is de COMPETITION 1000, deze vaste hengel is perfect voor beginnende wedstrijdvisser en natuurlijk voor iedereen die graag met de vaste stok vist. Elke vrouwelijk bus is versterkt voor meer duurzaamheid en kracht. De vaste hengel en de topsets worden geleverd met een monobloc top met een interne diameter van 3,5 mm en deze is al voorzien van een interne PTFE-bus.

Inhoud 13M Pack:

  • 1x 13 meter hengel
  • 3x vierdelige topset (6,10 m)
  • 1x driedelige cupping kit
  • 4x monobloc top
  • 4x mini-verlengdeel
  • foedraal en kokers

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
1.499,95 1.349,95