opc_loader

Preston Competition Pro Flat Roller

Artikelnr: P0250001

Deze nieuwe range voldoet aan alle eisen voor de visserij met de vaste hengel en biedt de visser stabiliteit en betrouwbaarheid; zelfs bij het afsteken van extreem lange hengels en aldus ervoor zorgend dat zelfs de duurste carbonhengels altijd heel blijven aan de waterkant. Het inbouwen van rollagers en harde binnenkanten in alle horizontale rollers zorgen voor een vlekkeloze werking. Het design van de zich zelf vastzettende poten maakt het opzetten van de rollers eenvoudiger en efficiënter, terwijl het nieuwe lay flat-design voor extreme stabiliteit zorgt. Het is de ultieme low-level roller.

Alle rollers zijn voorzien van een waterpas voor optimale positionering, waardoor wordt voorkomen dat hengeldelen op een oneffen ondergrond kunnen wegglijden. De verlengde poten verschaffen de roller genoeg hoogte om de hengeldelen vrij te houden van obstakels, maar hebben door het uiterst stevige ontwerp niet aan stabiliteit ingeboet. De kortere, rechtopstaande rollers zijn gefixeerd, waardoor het risico op beschadiging verkleind wordt, zoals dat bij wegklappende rollers wel kan gebeuren. Alle rollers zijn moeiteloos op te zetten en worden geleverd in een compacte gevoerde tas.

84,95 74,95 U bespaart: 12%
Kenmerken
Type:
Flatroller
Beschrijving

Met één grote, platte roller is dit compacte ontwerp ideaal voor allround gebruik, of dat nu volledig uitgeschoven, op standaard hoogte of platgelegd is.

Eigenschappen:

  • Met twee rollagers.
  • Hoogte - 470mm
  • Breedte - 585mm
  • Maximale hoogte - 730mm

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items