opc_loader

Deeper Smart Sonar PRO+

Breng uw visniveau naar een hoger plan met de uitwerpbare visvinder met de beste specificaties ooit. Hij biedt meer vermogen, meer functies en het beste werpbereik en scandiepte én is de enige visvinder die uitwerpbaar is met een interne gps-ontvanger.
De Deeper PRO+ verzorgt ongelofelijke scans en kaarten vanaf de kant, boot, kajak en op het ijs, zodat u de kennis hebt van een pro en vist als een pro.

239,95
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
0,00
Levertijd:
1 - 5 dagen
Beschrijving

Deeper PRO / PRO+ met dubbel zo groot bereik
De Deeper PRO en Deeper PRO+ hebben een eigenschap waarop karpervissers al langere tijd azen: een groter bereik in afstand en diepte. Omdat deze Deepers met wifi uitgevoerd zijn, is het bereik vergroot tot 100 meter ver en 80 meter diep. De PRO en PRO+ overbruggen hiermee een tweemaal zo grote afstand als de Deeper 3.0. De Deeper PRO+ is bovendien met gps uitgerust. Dit maakt een precieze positiebepaling van o.a. taluds mogelijk. Betere, completere en snellere onderwaterdata.

Geen enkele plek is meer buiten bereik

De PRO+ heeft een werpbereik van 100 m en dat is verder dan alle andere uitwerpbare visvinders. Gebruik de brede sonarstraal (90kHz 55°) om grote gebieden in kaart te brengen en schakel over naar de smalle straal (290kHz 15°) om gedetailleerd te scannen.

Scan Deeper

De PRO+ scant tot op een diepte van 80 m - dat is 30 m dieper dan iedere andere draadloze visvinder. Nu kunnen de vissen zich nergens meer verstoppen.

Krachtig en nauwkeurig scannen

De krachtige dubbele straal transducer van de PRO+ verstuurt 15 signalen per seconde en heeft een doelscheiding van maar 0,5” voor nauwkeurige gegevens waar u van op aan kunt. De wifiverbinding is tot wel 10 keer sneller dan Bluetooth, zodat u er zeker van bent dat u de gegevens realtime ontvangt en soepel kunt slepen.

Vissen vanaf een boot

 • Vis als een prof: ontvang gedetailleerde gegevens vanuit uw visvinder op uw smartphone, inclusief diepte, bodemstructuur, visbogen en vispictogrammen
 • Eenvoudig te installeren zonder boren: in enkele seconden te monteren op elke boot met de Flexibele Arm van Deeper
 • Vind meer, verstoor minder: Uitgooien tot 100 meter om moeilijk te bereiken gebieden in kaart te brengen of te scannen
 • Overal live in kaart gebracht: Slepen of uitgooien om uw eigen kaarten live op het scherm aan te maken, zonder dat een cel- of internetsignaal benodigd is
 • Eenvoudig vistochten plannen: bekijk, deel of analyseer al uw kaarten op elke computer of apparaat met behulp van Lakebook
 • Gratis kaarten zonder SD-kaarten: Alle grafieken zijn gratis en downloadbaar en alle kaarten worden automatisch overgebracht naar het webportaal van Lakebook

Vissen vanaf de kant

 • Ontdek snel nieuwe locaties - vind de beste plekken met een paar keer uitwerpen en kom dan in actie.
 • Houd gelijke tred met de visvindertechnologie - u kunt nu vanaf kleine boten vissen zoals de profs.
 • Keer terug naar de beste plekken - creëer ongelofelijke kaarten dor middel van GPS, waarbij al uw kaarten en scans worden opgeslagen op uw telefoon en via elke computer toegankelijk zijn.
 • Bespaar tijd en geld - geen verloren tijd en verspild aas meer door een verkeerde locatie.
 • Verander uw stijl met de seizoenen - leer waar en hoe u moet vissen in verschillende temperaturen en omstandigheden.
 • Begrijp hoe bepaalde vissoorten zich gedragen - verandering van doelgroep? Kom erachter waar de nieuwe vissoorten te vinden zijn.
 • Uitproberen voordat u koopt - download de app gratis om te zien hoe het werkt.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items