opc_loader

Vertrouwde service sinds 1939!    Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro of meer.    14 dagen retourrecht.    Fysieke winkel in Den Haag.

FX Flatliner Bedchairs

Artikelnr: CBC039 / 041
Fox
369,95 339,95 U bespaart: 8%
Maten
x

Het woord ‘revolutionair’ wordt te vaak gebruikt in de karpervisserij, maar af en toe komt er een nieuw product op de markt dat daadwerkelijk revolutionair is op het vlak van innovatie, functionaliteit en kwaliteit. Een van die producten is onze nieuwe FX Flatliner bedchair. Deze bedchair is het resultaat van meer dan twee jaar onderzoek en ontwikkeling en niet te vergeten: intensief testen!

Er zijn diverse patenten aangevraagd met betrekking tot de Flatliner en het is zonder twijfel de meest comfortabele bedchair ooit. Met de Flatliner is een nieuwe standaard gezet op het gebied van bedchairs. En dat is niet alleen de mening van de mensen van Fox! Alle redacteurs van hengelsportmagazines die de Flatliner hebben gezien, delen dezelfde mening. Marc Coulson, redacteur van het grootste Engelse karpermagazine Total Carp, is een van die redacteurs. Gedurende de tien jaar dat Marc in de karperindustrie werkzaam is, heeft hij zo’n beetje elke bedchair getest op het vlak van ontwerp en comfort. Hij weet dus waarop hij moet letten en wat belangrijk is. Daarom gebruikt hij onze FX Flatliner voor zijn visserij!

Toen we begonnen met het ontwerpen van de Flatliner was ons doel simpel: het produceren van de meest vlakke bedchair op de markt die net zoveel comfort biedt als uw bed thuis. De bedchair heeft geen ‘hoek’ op het hoofdgedeelte en is niet voorzien van een ingebouwd hoofdkussen. Thuis slaapt u op een vlak bed en heeft u een los hoofdkussen. Deze kenmerken passen wij dus toe op de Flatliner.

Meer dan vijfentwintig jaar geleden waren wij de ontwerpers van de originele en eerste bedchair ooit. Het is eerlijk te zeggen dat andere bedrijven de afgelopen jaren de trend hebben gezet, maar met de nieuwe FX Flatliner heeft Fox haar status als ‘koning’ van de bedchairs weer helemaal terug!

 

Eigenschappen:

• Flip cam systeem
• Dubbel scharnierend voeteneinde om plaats te bieden aan slaapzak
• Twist-Lok pootinstelling
• Moddervoeten met haringgaten
• Ovaal aluminium frame
• Easy flow elastiek
• Dicht geweven, 50mm foam matras met fleece cover en luxe faux suède rand

FX Flatliner FX Flatliner Kingsize
Afmetingen: 208 x 94 x 40 cm ( L x B x H ) Afmetingen: 218 x 104 x 50 cm ( L x B x H )
Maximum hoogte: 48 cm Maximum hoogte: 58 cm
Opgevouwen afmetingen: 90 x 94 x 34 cm ( L x B x H ) Opgevouwen afmetingen: 100 x 104 x 44 cm ( L x B x H )
Gewicht: 12,9 Kilo Gewicht: 15,0 Kilo

 

FX Flatliner Bedchairs heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
369,95 339,95