opc_loader

Korum Opportunist 8' 2lb

Artikelnr: K0330009
59,95
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
0,00
Levertijd:
1 - 5 dagen
Kenmerken
Lengte:
240 cm
Beschrijving

Hier en daar een tijdje vissen en alle kansen benutten, maakt deel uit van de moderne, actieve visserij. Deze hengel is speciaal ontworpen voor de visser die graag zelf op zoek gaat naar de vis. Daarom hebben we het Korum Opportunist-assortiment ontworpen, een super slank, lichtgewicht en compacte hengel met PacBay Minima-geleiders, die robuust en keramiekvrij zijn, om scherpere acties en een langere levensduur te bieden bij het overwinnen van overwoekerde visplekken. Zoals de meeste Korum-hengels, kan elke hengel worden gebruikt voor meerdere toepassingen, van het besluipen van grote karpers tot het lokken van vissen of het jagen op grotere soorten in rivieren en beken. Inclusief compacte draagriem. 

Beschikbaar in volgende uitvoeringen:

  • Opportunist 8ft tweedelige 2lb - Leent zich perfect voor krappe plekken en afgelegen stekken. Snel op te ruimen tussen de stekken doorThuis op stilstaande wateren en rivieren.
  • Opportunist 10ft tweedelige 2,25 lb - Perfect voor dobbervissen in de zomer en roofvissen in de winter. Tijdens de testfasen hebben we karper, barbeel, paling en grote snoek gevangen.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items