opc_loader

Avid Traction Pro Rod 12ft 3.00lb

Artikelnr: A0460011
129,95 119,95 U bespaart: 8%
Kenmerken
Lengte:
360 cm
Beschrijving

De Traction Pro hengels maken gebruik van dezelfde 'reactive carbonfiber' technologie als de originele Traction hengels.

Dankzij de verbeteringen in het materiaal, is deze nieuwe range nu echter voorzien van 1k geweven carbon, wat het ons mogelijk gemaakt heeft om de traditionele parabolische actie een unieke 'take' mee te geven. Dit geeft de sportvisser de mogelijkheid om de worp langzamer op te bouwen, waardoor er met minder moeite grotere afstanden geworpen kunnen worden. De reactive carbon is ook beter in staat om de vluchtpogingen van gehaakte vissen op te vangen in vergelijking tot andere hengels van standaard carbon. Dit geeft de sportvisser extra controle bij het einde van de dril, het moment dat veel vissen los schieten. De zorgvuldige mix van technologiën levert een perfecte actie op voor het moderne karpervissen.

De blank is afgewerkt met een niet glanzende 1k geweven mat, teruggehouden graphics, een met laser gegraveerde lineclip & butt cap en een Japanse krimpfolie handgreep. 

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items