opc_loader

Avid Amplify Rods 13ft 3-5oz

Artikelnr: A0460017

13ft (390cm) 3-5oz werpgewicht.

Vanwege de transportlengte is het alleen mogelijk om dit artikel te leveren binnen de regio.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

199,95 179,95 U bespaart: 10%
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
0,00
Levertijd:
1 - 5 dagen
Kenmerken
Lengte:
390 cm
Beschrijving

Welkom bij de Amplify. Voorheen voor onmogelijk gehouden afstanden liggen nu binnen je bereik. Wanneer je te maken hebt met grote afstanden en grote uitdagingen, of gewoon op zoek bent naar een krachtigere hengel, dan hoef je niet verder te zoeken. Tijdens onze uitgebreide test- & ontwikkelperiode, zijn er regelmatig met deze hengels, met relatief gemak, afstanden tot ruim 180 meter bereikt door onze consultants.

Uitgevoerd met onze unieke mix van Triple X Carbon en Diagonal Carbon Cross Weave, waarbij het kale carbongedeelte bij de top van de blank voor een grotere snelheid van de hengeltop zorg draagt. Toch heeft de hengel ook een prima actie voor het drillen en een naar verhouding zachtere top, waardoor er minder kans is op het losschieten van een gehaakte vis; iets dat vaak geassocieerd wordt met hengels voor het vissen over grote afstanden.

Door de Triple X Carbon technologie kan de hengel zeer snel geladen worden, waarbij de volle lengte van de hengel ingezet kan worden, waardoor het loodgewicht verder geworpen kan worden dan je voor mogelijk gehouden hebt. De Diagonal Carbon Cross Weave verbetert het herstel van de blank na de worp, waardoor de lijn nauwelijks weerstand heeft.

Wanneer je dit combineert met de super lichtgewicht, low profile geleideogen met ultra sterke Silicon Nitride voeringen, dan is duidelijk dat de Amplify hengels een toegankelijke en snelle actie hebben. In staat om grote afstanden te bereiken, waarbij de Amplify hengels zeer geschikt zijn om allerlei PVA-systemen te werpen, net als voor het vissen over extreem grote afstanden.

De klassieke, stijlvolle afwerking ziet er even indrukwekkend uit als de performance van de hengel. Super dunne EVA handgrepen maken het werpen richting horizon en het binnen draaien van loodgewichten over grote afstanden uiterst comfortabel.

Beschikbaar in uitvoeringen van 3,60 en 3,90 meter, waarbij de Amplify hengelrange tegemoet komt aan eenieders wensen, beide uitvoeringen hebben een werpvermogen van 85 tot 140 gram.

Eigenschappen:

  • Avid Triple X Carbon & Diagonal Carbon Cross Weave levert een zeer toegankelijke blank op
  • Beschikbaar in 3,60 en 3,90 meter
  • Super lichtgewicht, low profile geleideogen met ultra sterke Silicon Nitride voeringen
  • Topoog waar de lijn niet snel rond kan slaan
  • Super dunne EVA handgreep
  • Roestvrij stalen einddop en handgreepranden
  • Diagonal Carbon Cross Weave maakt de blank zeer snel reagerend
  • Terughoudende graphics en styling
  • Geïntegreerde lijnclip

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
199,95 179,95