opc_loader

Solar Undercover Green Rod Holdall 3 Rod 12ft

Artikelnr: UG12

Volledig gevoerd 600D, PVC gecoat foudraal in subtiel Olive Green.12ft 3 rod en ruim genoeg om big pits en 50mm startogen veilig op te bergen. Interne tussenvakken en Velcro bandjes zorgen ervoor dat alle hengels goed verzekerd en beschermd zijn, voorzien van dubbel handvat en gevoerde, verstelbare draagband voor comfortabel transport. Een aluminium balein geeft het foudraal extra steun, en zorgt voor gemak bij het plaatsen van de hengels in het foudraal. Twee externe vakken voor het opbergen van banksticks, buzzerbars, stormpalen, landingsnet etc.  

127,19 114,95 U bespaart: 10%
Kenmerken
Type:
Foudraal
Lengte:
12ft
Beschrijving

Onze Rod Holdalls uit de UnderCover Camou zijn sinds de introductie een enorm succes, vandaar dat we dit model ook in onze nieuwe Undercover Green Range hebben opgenomen.

Volledig gevoerd 600D, PVC gecoat foudraal in subtiel Olive Green. Er zijn twee versies beschikbaar; een 12ft 3 rod en een 13ft 4 rod model, ruim genoeg om big pits en 50mm startogen veilig op te bergen. Interne tussenvakken en Velcro bandjes zorgen ervoor dat alle hengels goed verzekerd en beschermd zijn, voorzien van dubbel handvat en gevoerde, verstelbare draagband voor comfortabel transport. Een aluminium balein geeft het foudraal extra steun, en zorgt voor gemak bij het plaatsen van de hengels in het foudraal. Twee externe vakken voor het opbergen van banksticks, buzzerbars, stormpalen, landingsnet etc.  

Key Features

  • Volledig gevoerd 600D, PVC gecoat foudraal in subtiel Olive Green
  • De 12ft 3 rod versie biedt ruimte voor 3 opgetuigde hengels en 3 losse hengels
  • De 13ft 4 rod versie biedt ruimte voor 4 opgetuigde hengels en 4 losse hengels
  • Ruim genoeg om big pits en 50mm startogen veilig op te bergen
  • Interne tussenvakken en Velcro bandjes zorgen ervoor dat alle hengels goed verzekerd en beschermd zijn
  • Voorzien van dubbel handvat en gevoerde, verstelbare draagband voor comfortabel transport
  • Aluminium balein geeft het foudraal extra steun

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items