opc_loader

PB Extra Safe Heli-Chod Leader

Artikelnr: 21051 - 56
9,95
Kleur
Beschrijving

Deze kant en klare leadcore leader is zeer bijzonder. Doordat de leadcore extreem soepel is, volgt de leader de contouren van verschillende bodemstructuren moeiteloos. Bovendien is de leader voorzien van ons speciaal ontwikkelde Heli-Chod systeem. Dit systeem stelt je in staat om zowel met een Helicopter –als een Chod rig te vissen. Deze twee montages worden steeds populairder aangezien ze multifunctioneel zijn en dressuur-doorbrekend werken. Zo is dit bijvoorbeeld het ideale systeem (het is in hoogte verstelbaar) voor het vissen op zachte bodems. Je kunt er dus altijd voor zorgen dat je onderlijn bovenop een zachte bodem komt te liggen, terwijl je lood behoorlijk ver kan wegzakken.

Deze leaders kunnen echter op elke bodemtype worden ingezet!

De twee grote kralen die je op het Heli-Chod rubber kunt schuiven, glijden over elke montageknoop heen (ze zijn namenlijk van een flink centraal gat voorzien) en zorgen ervoor dat de vis zich na een eventuele lijnbreuk zonder problemen kan ontdoen van de leader, het lood en het afgebroken stuk hoofdlijn. De vis hoeft dus alleen het onderlijntje nog zelf kwijt te zien raken. Daarmee is dit de meest veilige/visvriendelijke montage op de markt!
De leader wordt geleverd met een Big Eye Swivel (voor de bevestiging van de onderlijn) en een Heli-Chod Hood (deze dient als eindstop en buffer) .


2 stuks per verpakking, 90cm, 45lb in de kleuren Weed en Gravel

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items