opc_loader

Korda Krimping Tool

Artikelnr: KKT

Dit systeem maakt het maken van nette rigs eenvoudig. Het maakt het ook mogelijk om superkorte, consistente chod-rigs en perfect scharnierende stijve rigs te creëren. Elke tool wordt geleverd met een doos met kleine Krimps en een doos met grote Krimps. Reserve Krimps zijn beschikbaar.

20,95
Specifiek
Kenmerken
Type:
Naalden & Scharen
Beschrijving

De krimptool is ontwikkeld door het Korda team, om zonder knopen een supersterke verbinding te maken in een verscheidenheid aan onderlijnmateriaal. Testen wijzen uit dat een verbinding middels een krimp aanzienlijk sterker is dan een knoop, daarbij is het nu mogelijk om bijzonder nette, maar ook ultra korte rigs te maken. (bijvoorbeeld chod-rigs, combi-rigs)
De Krimp tang wordt geleverd met een gratis selectie van klein en groot formaat krimps, die compatibel zijn met het stijve mono lijnen maar ook met de meerderheid van stijve gecoate onderlijn materialen. De kleine krimps kunnen worden gebruikt voor materialen met een diameter van 0.43mm tot 0.60mm en de grote krimps worden gebruikt voor diameters van 0.60 mm tot 0.70mm.

Met de Krimp Tool is het mogelijk om op een zeer eenvoudige manier, iedere keer de rig op dezelfde lengte te maken. Als je opzoek bent naar een bepaalde consistentie in jou visserij dan is de Krimp tool het ideale hulpmiddel.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items