opc_loader

Korda Kamakura Choddy

Artikelnr: KAM13-15
7,50
Haakmaten
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
6,50
Levertijd:
1 - 5 dagen
Kenmerken
Type:
Haken
Beschrijving

Met de ontwikkeling van de Kamakura werd een grote stap op het gebied van haaktechnologie gemaakt. Met speciaal ontwikkelde slijpmachines lukt het namelijk om na het gebruikelijke productieproces nog een extra finishing touch toe te voegen. 
Zo worden de haken namelijk nog extra geslepen zoals je dat zelf ook nog met bijvoorbeeld een slijpset en vice van JAG zou doen. Hierdoor krijg je de scherpst mogelijke punt die als het ware al blijft plakken als je er aan voelt. Maar nu heb je dus het geluk dat je zelf niet meer hoeft te rommelen. De Kamakura haken zijn echt de scherpste, ready to go verkrijgbare haken die er zijn.

De Choddy is speciaal ontwikkeld om te gebruiken met fluorcarbon en stijf monofilament. Denk daarbij aan materiaal zoals Mouth Trap. Gecombineerd met zijn ruime, naar achter gekantelde haakoog maakt dit de haak perfect voor het vissen met chod, hinged stiff, multi- en diverse andere soorten pop-up rigs. En dankzij de licht geklauwde punt en sterke draaddikte kan je ook in de buurt van de zomerse waterplanten veilig en vol zelfvertrouwen sterke vissen drillen.

De Kamakura Choddy is vanaf vandaag zowel in een variant met als zonder weerhaak verkrijgbaar in de maten 4, 6 en 8. En daarbij kunnen wij je de tip geven om die kleinste maat voor het vissen met zig rigs zeker eens een goede kans te geven.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items