opc_loader

Fox Kling On Lood

Artikelnr: CLD/
2,25
Gewicht
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
6,50
Levertijd:
1 - 5 dagen
Beschrijving

Kling On Leads

De Fox Kling-Ons zijn met behulp van computertechnologie ontwikkeld. Beide zijden van dit lood zijn voorzien van uitsteeksels waarmee een optimale grip op de bodem wordt verkregen. Hierdoor is dit lood ideaal voor het vissen op stromend water. Mede dankzij het afgeplatte profiel van de Kling – Ons kan het zelfs worden ingezet op snel stromende rivieren. Door de compacte vorm wordt daarnaast het effect van een bolt-rig versterkt.

Ieder loodje is met precisie gegoten, dit is een vereiste voor het verkrijgen van de speciale vorm van het Kling – On lood. Het lood is voorzien van een perfect gevormd RVS oogje waaraan een unieke wartel met vergroot oog is bevestigd. Dit zorgt er voor dat safety systemen optimaal kunnen werken. Indien gewenst kan deze wartel probleemloos worden verwijderd en kan de clip direct op het oog worden bevestigd.

Wordt geleverd in een uitgebreide reeks aan gewichten. Hierdoor is dit lood onder alle denkbare omstandigheden inzetbaar. De Kling on loden zijn voorzien van een matte, niet reflecterende, grijsbruine coating. Daarnaast heeft de coating grijze spikkels waardoor het wegvalt tegen de bodem.
 

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items