opc_loader

Fox Horizon Lood

Artikelnr: CLD/

2,25
Gewicht
Verzendmethode
Verzenden binnen Nederland:
6,50
Levertijd:
1 - 5 dagen
Beschrijving

De Horizon Distance Leads zijn met behulp van computertechnologie ontwikkeld. Dit om een optimale aërodynamische vorm te creëren en extreme afstanden mogelijk te maken. De zeskantige vorm garandeert een stabiele vlucht en voorkomt dat het lood in de lucht gaat tollen. Hoewel de Distance Leads in de eerste plaats zijn ontworpen voor het werpen van grote afstanden kunnen ze ook voor het vissen op korte afstanden worden gebruikt. Door de vorm veroorzaken ze weinig lawaai tijdens doorbreken van het wateroppervlak.

Ieder loodje is met precisie gegoten en voorzien van een perfect gevormd RVS oogje waaraan een unieke wartel met vergroot oog is bevestigd. Dit zorgt er voor dat safety systemen optimaal kunnen werken. Indien gewenst kan deze wartel probleemloos worden verwijderd en kan de clip direct op het oog worden bevestigd.

Wordt geleverd in een uitgebreide reeks aan gewichten. Hierdoor is dit lood onder alle denkbare omstandigheden inzetbaar. Het Horizon Distance Lead is voorzien van een matte, niet reflecterende, grijsbruine coating. Daarnaast heeft de coating grijze spikkels waardoor het wegvalt tegen de bodem.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items