opc_loader

Avid HQ Dual Layer Bivvy - Two Man

Artikelnr: A0530006
729,95 449,95 U bespaart: 38%
Kenmerken
Type:
Bivvy
Beschrijving

De HQ Dual Layer Bivvy is gemaakt van de meest luxe materialen en met moderne technieken. Samen met andere eigenschappen die je niet op andere shelters zult vinden. Zo is deze gemaakt van ons unieke 20.000 Hydrostatic Dura-Stop materiaal, dit is het beste in kwaliteit en zorgt voor bescherming van de elementen.

Door het Dual Layer systeem ontstaat een ruimte tussen de binnen en buitentent. Dit zorgt ervoor dat er geen condensatie optreedt in de tent en tevens is een overwrap niet nodig. De Dual Layer Skin in afgewerkt met een eigen camouflagepatroon en hoeft niet verwijderd te worden wanneer deze bivvy wordt opgeruimt. Door het dubbele doek is het in de zomer koel en in de winter warm. 

Bij deze tent is het mogelijk om zowel het voor- als achterpaneel te verwijderen en zo te zorgen dat u de tent makkelijk kan doorluchten in warmere maanden. De panelen zijn daarnaast makkelijk op de bergen in de zijvakken van de tent. 

De ritsen zijn aan beide kanten te openen en voorkant van de tent is alleen aan de bovenkant te openen om te luchten tijdens een regenbui. 

Te verkrijgen in een 1 man & 2 man versie en geleverd met een zware kwaliteit grondzeil, doorzichtig voorpaneel, frame verstevigingsbuizen, 2 buizen met bevestigingspunten voor hengels, haringen en een draagtas met banden om de tent vast te maken. 

Afmetingen opgezet: 300cm x 300cm x 150cm (LxBxH)

Afmetingen opgeruimd: 130cm x 35cm  x 35cm  (LxBxH)

Totaal gewicht: 18kg 

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items