opc_loader

Solar Bait Tunamino & E12 20mm 5kg

Artikelnr: STM25

Verkijgbaar per 5kg of als 2+1 gratis actie!

59,95
Gewicht
Kenmerken
Type:
Boilies
Smaak:
Tunamino & E12
Beschrijving

Velen onder ons weten hoe effectief het is om 2 soorten aas door elkaar te gebruiken. Voor vele succesvolle karpervissers in binnen- en buitenland is het een veelgebruikte tactiek, en zeker bij de jongens van team Solar een favoriete tactiek.
Feit is dat bepaalde vissen een voorkeur voor vismeel boilies hebben en andere vissen juist weer een voorkeur voor zoet aas. Hiernaast scoort donker gekleurd aas op het ene water goed, en juist felgekleurd weer op andere wateren.
Door beide types aas en kleuren te combineren, maximaliseer je je kansen om een breder deel van het bestand te kunnen vangen, en wellicht ook je targetvis waar je al tijden achteraan zit! Plus het werkt vaak ook nog eens dressuur doorbrekend, want de vis kan flink in de war zijn door die verschillende smaken en kleuren.

Solar Tackle biedt deze tactiek nu kant en klaar aan met onze nieuwe TunaMino & E12 boilie range. De TunaMino is een donkergekleurde vismeel boilie op tonijn basis, welke we al in 2015 hebben ontwikkeld en sindsdien vaak succesvol hebben ingezet. Verrijkt met tonijn olie en Solar’s befaamde Fresh Smoked Salmon flavour. Deze combineren we met een oranje gekleurde zoete birdfood boilie, verrijkt met E12 (Esterblend), wat een van de meest succesvolle flavours van Solar is. Deze 2 boilies bieden een perfect gebalanceerde combinatie, beide in 20mm en geleverd in 5kg zakken voor €59,99. En het mooie is, tevens verkrijgbaar op basis van een 3 halen=2 betalen deal, waardoor je uitkomt op een kiloprijs van slechts €7,99 per kilo! Een soort mini bulk deal zeg maar! Tevens zullen er o.a. Pop Ups en Hardened Hookbaits verkrijgbaar zijn.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items