opc_loader

Solar Bait Chilli Fish 16/20mm Mixed 5kg

Artikelnr: SCHF25

Verkijgbaar per 5kg of als 2+1 gratis actie!

59,95
Gewicht
Kenmerken
Type:
Boilies
Smaak:
Chilli Fish
Beschrijving

Met de nieuwe Chilli Fish maken we gebruik van enkele ingrediënten welke jaar in jaar uit bergen grote vis opleveren.

Ten eerste een zeer hoogwaardige vismeel, welke op lage temperatuur is verwerkt zodat alle proteïnen niet verloren gaan(ook wel LT vismeel genoemd).

Aangevuld en verrijkt met diverse additieven, appetite stimulators, vitamines en vetten om een rijk amino profiel te verkrijgen.

Discreet afgewerkt met een flinke dosis chilli poeder om wat extra pit en een volle rode kleur mee te geven, en uiteraard een gezonde dosis Squid flavour om het geheel af te maken. 

Een groot verschil met vele andere boilies is dat er verse eieren (en schalen) gebruikt worden in de productie van de Chilli Fish en dat het aas gestoomd wordt ipv gekookt.  

In de testfase is er een indrukwekkende serie grote vissen gevangen op zowel grote reservoirs als kleine druk beviste watertjes.

Wij kunnen inmiddels wel zeggen dat de Chilli Fish een van onze beste boilies ooit is en dat jij daar ook snel van overtuigd zult zijn!

Wat tevens onderscheidend is bij de Chilli Fish, is dat we 16mm en 20mm’s hebben gemengd, een bewezen methode op druk beviste wateren.  

Verkrijgbaar in losse 5kg zakken voor €59,99 en, net als de TunaMino&E12, op basis van 3 zakken halen is 2 zakken betalen. Daarmee kom je op slechts €8,- per kilo!

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items