opc_loader

Proline Banana & Butyric High Instant Boilies 1kg

De Pro Line Instant Banana N’Butyric is een combinatie van de Pro Line Old Skool Banana Flavour en de super trigger Boterzuur (N’butyric-Acid). Boterzuur is een onverslaanbare toevoeging bij de juiste combinatie met flavour(s). 

8,50
Diameter
Kenmerken
Type:
Boilies
Smaak:
Banana & Butyric
Beschrijving

Deze Instant Range is zo samengesteld dat de attractors snel worden vrijgelaten en zorgen voor een optimale verspreiding. De Pro Line Instant Range bestaat uit een 5-tal smaken die zijn opgebouwd vanuit een uitstekende verteerbare granenmix.

De Pro Line Instant Banana N’Butyric is een combinatie van de Pro Line Old Skool Banana Flavour en de super trigger Boterzuur (N’butyric-Acid). Boterzuur is een onverslaanbare toevoeging bij de juiste combinatie met flavour(s). Team Pro Line heeft jarenlang onderzoek naar gedaan naar de perfecte combinatie en dit heeft geresulteerd in de Instant Banana N’butyric. In de Banana N’butyric zijn twee kleuren boilies verwerkt, gele en oranje gemixt in een verpakking en zijn afgewerkt met High Instant Fruit Banana Powder. De perfecte boilie om een instant sessie tot succes te brengen! Op zwaar beviste circuitwateren zorgde deze combinatie voor opmerkelijke resultaten.

Alternatieve artikelen: