opc_loader

Vertrouwde service sinds 1939!    Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro of meer.    14 dagen retourrecht.    Fysieke winkel in Den Haag.

Merken
Nieuwe Artikelen
44,95 39,95
114,95 99,95
ICS Dura Banjo Moulds

ICS Dura Banjo Moulds

Artikelnr: P0030010/11 PCM/MC
Preston Innovations

Het ‘Inter Change System’ biedt de sportvisser de mogelijkheid om het formaat en het gewicht van de voerkorf aan te passen zonder dat de complete montage uit elkaar gehaald hoeft te worden. Bij het gebruik van een ICS product naar keuze blijft de pen in een lengte naar keuze te allen tijde op de lijn zitten, de voerkorf kan verwijderd worden via de centraal geplaatste gleuf en vervangen worden door een voerkorf met een ander formaat, model of gewicht. Het Inter Change System beschermt ook je hengel wanneer deze opgeruimd wordt, verwijder simpelweg de voerkorf en draai de losse lijn op de spoel van de werpmolen; alleen de pen en de onderlijn blijven nu op of aan de lijn zitten, de hengel kan zo sneller opgeborgen worden in het foedraal.

4,25
Maten
x
Verzendmethode
Post NL (1 - 5 dagen):
6,50
Levertijd:
1 - 5 dagen

Met de Quick Release Dura Banjo Feedermal kan de visser bij elke worp  een perfecte hoeveelheid voer naar de stek brengen, als die wordt gebruikt in combinatie met de Dura Banjo Feeder uit het 'Inter Change Systeem'. Het samenpersen van pellets of lokvoer wordt vergemakkelijkt door het ergonomische en conische design, waardoor je maximale kracht kunt uitoefenen bij het vullen van de feeder en er geen voer tijdens de worp verloren gaat. De extra grote release-knop maakt het simpel om de feeder uit de mal te drukken en voorkomt dat voer blijft plakken bij het telkens weer vullen van een aerodynamiche feeder.

ICS Dura Banjo Moulds heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items