opc_loader

Vertrouwde service sinds 1939!    Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro of meer.    14 dagen retourrecht.    Fysieke winkel in Den Haag.

Merken
Nieuwe Artikelen
44,95 39,95
114,95 99,95
Rozemeijer Pike Float

Rozemeijer Pike Float

Artikelnr: 68800 - 68802
Rozemeijer

Welke roofvisser zwijmelt niet bij verhalen over weglopende snoekdobbers? Probleem is alleen je aas op de gewenste diepte te brengen en hem tijdens het trollen ook daar te houden. Veel dobbers worden tijdens het trollen naar het aas geduwd waardoor de aasvis steeds ondieper wordt aangeboden. Zeker in de winter periode een nadeel! Met deze Trolling Float absoluut geen probleem. Deze sterke dobbers kunnen tegen een stoot, de montage is simpel maar zeer doeltreffend en ook flexibel. Geniet van deze traditionele manier van vissen die zeer, zeer effectief is; zeker tijdens de zeer koude dagen!

3,95
Gewicht
x
Verzendmethode
Post NL (1 - 5 dagen):
6,50
Levertijd:
1 - 5 dagen

Veel dobbers worden tijdens het trollen naar het aas geduwd waardoor de aasvis steeds ondieper wordt aangeboden. Zeker in de winter periode een nadeel! Met deze Trolling Float absoluut geen probleem. Deze sterke dobbers kunnen tegen een stoot, de montage is simpel maar zeer doeltreffend en ook flexibel. Geniet van deze traditionele manier van vissen die zeer, zeer effectief is; zeker tijdens de zeer koude dagen!

ARTIKELNUMMER

68800

68801

68802

OMSCHRIJVING

Rozemeijer Pike Float

Rozemeijer Pike Float

Rozemeijer Pike Float

GEWICHT

15 gr

25 gr

35 gr

Rozemeijer Pike Float heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items